Mäklare säljer sekelskifte såväl som nybyggen på Kungsholmen

Mäklare på Kungsholmen har ett stort och varierat utbud av lägenheter. Både sekelskifte och nybyggen. Vad du väljer beror helt på din personliga stil.

Vilken typ av lägenhet drömmer du om? Är du ute efter charmfaktor eller lättstädat? På Kungsholmen i Stockholm kan du hitta lägenheter ur båda kategorierna. Kungsholmen är en mycket varierad stadsdel som både huserar gamla sekelskifteshus och helt nybyggda lägenhetskomplex.

Du har med andra ord många beslut att ta, när du ska flytta till Kungsholmen. Vilken typ av lägenhet du väljer kommer ha konsekvenser för vilken inredning som kommer passa i ditt hem. Kanske bor du redan i en stilfull sekelskiftesvåning. Kommer dina möbler då fungera i en nybyggd etagelägenhet från 2000-talet?

Mäklare kan även ge råd om vilken lägenhetstyp som passar dig

Det finns många duktiga mäklare på Kungsholmen, och dessa kan du konsultera även i frågor som gäller heminredning. En mäklare arbetar inte bara för säljaren, utan även för dig som köpare. Du kan med andra ord använda mäklarens expertis för att hitta en lägenhet som passar din stil.

Såvida du inte faktiskt vill byta ut alla dina möbler, förstås. Att köpa en lägenhet som helt går på tvärs med ditt nuvarande möblemang kan ju vara en bra anledning att förnya dig. Kanske är det precis vad du behöver, om du flyttar med anledning av till exempel en skilsmässa. Ut med det gamla, in med det nya! Eller, om du vill flytta från ett nybygge till en gammal våning: Ut med det nya, in med det gamla!

Du kanske också gillar