Transfer Arlanda – tips inför resan 

Att ta sig till Arlanda kan vara en nog så stor logistisk utmaning som att resa från vår största flygplats. Att välja transfer till Arlanda handlar dels om ekonomi, dels om varifrån man åker, dels också om vilka krav man har på bekvämligheten samt hur pass mycket tid man har på sig

Här nedan tänkte vi ge några snabba tips om transfer till Arlanda och förhoppningsvis också ge dig lite mer matnyttig information. Enligt följande: 

  • Lång transfer till Arlanda? Om du ska åka långväga så är rådet att du väljer ett tryggt och säkert färdmedel. Tåg är tyvärr sällan något att lita på i dagsläget. Däremot är bussen tryggare – och din egen bil. På Arlanda finns möjlighet att boka långtidsparkering för en rimlig summa – och då blir du också körd till din terminal i samband med att du anländer. 
  • Transfer till Arlanda från Stockholm? Här kommer en massa fler alternativ och du kan i lugn och ro sätta dig ner och gå igenom vilket som passar dig, din resa, ditt bagage och din ekonomi bäst. Vill du betala 500 kronor – minst – för en taxi så ger detta dig en extra stor bekvämlighet. Vill du betala 320 kronor för en snabb resa? I så fall är snabbtåget den logistiska lösningen för dig gällande transfer till Arlanda. 
  • Flygbussar – ett riktigt bra alternativ. Sammantaget så finns emellertid ett alternativ som fyller de flesta krav man kan ställa. Flygbussarna ger dig dels en komfortabel och relativt snabb resa – på ungefär 45 minuter – och dels till ett överlägset pris kontra både taxi och snabbtåg. En enkel biljett kostar dryga hundralappen. Med buss som transfer till Arlanda kan du även välja mellan en massa olika hållplatser och avresor. På bussarna finns även exempelvis wifi och fräscha toaletter. Kort sagt, glöm inte bort detta alternativ. Det är, helt enkelt, en smidig lösning!