Bra service på bilverkstad i Göteborg

De flesta vet att det kan bli billigare att låta en vän laga bilen. Åtminstone för det mesta. Använder man sig av en bilverkstad i Göteborg blir det alltid bra.

Kenneths gamla Volvo gick som klockverk. Han visste dock att det snart var dags att lämna in den på bilverkstaden då bromsarna började bli dåliga. En kompis hade sagt att denne kunde hjälpa till. Men han hade förra gången vännen hjälpte till i friskt minne. Det hade tagit evigheter och han hade stått i skuld till vännen sedan dess.

Kenneth hade enligt honom själv betalat tillbaka tjänsten med råge men vännen höll inte med. Därför bokade Kenneth tid på Mekonomen i Göteborg istället. Där visste han att de skulle göra ett bra och snabbt jobb och han slapp vara utan bil allt för länge, vilket passade honom då han inte gillade att åka buss.

Bilverkstad fixade bilen snabbt

Bilen lämnades in en tidig morgon innan han åkte till jobbet. Då fick han veta att han kunde komma förbi och hämta den strax innan de stängde vilket var klockan fem. Det var vad Kenneth kallade service på hög nivå, tänkte han när han åkte därifrån.

Kostnaden blev ungefär det han trodde men det var det värt för den fina servicen de gett honom. Dessutom kunde han betala lite i taget då han hade ett betalkort hos dem. På så vis märktes det nästan inte alls i plånboken att bilen varit inne på bilverkstad. Inte blev han skyldig några tjänster heller.

Du kanske också gillar