Gedigen utbildning av hundägare på valpkurs i Göteborg

Det är inte enkelt att vara valp och få ägaren att förstå vad som gäller. Aktivitet och tillhörighet. Livet blir enklare för alla med en valpkurs i Göteborg.

Så, nu är det som det är. Man är drygt tre månader gammal och utled på mamma och syskon och uppfödare. Det är dags att flytta på sig, se nya ställen och träffa nytt folk. Har man tur hittar man rätt direkt och får en ägare som bara känns rätt. Visst, alla har vissa olater men få har sådana problem att de inte går att komma tillrätta med.

Vissa ägare känner man direkt att de verkar lite … ovana. De rycker i kopplet på fel sätt, liksom. Andra är toppen, frikostiga med godis och verkar trygga och säkra. Alla sorter finns och man kan komma överens och ha kul tillsammans. Men – en valpkurs i Göteborg är ett säkert sätt att uppfostra ägare av alla sorter.

Ta kommandot direkt med en valpkurs 

En bra relation bygger på förtroende och förståelse. Du som valp är med på det mesta men nya flockledare vet inte alltid att det är just ledare de ska vara. En duktig ledare är inte en diktator utan en beskyddare som tar första smällen och tar bra beslut för flocken.

Går man kurs tillsammans lär man känna varandra och hur man fungerar. Man lär sig att gå i koppel tillsammans och att hantera hundmöten. Man förstår sig på inkallning och umgänge eller icke-umgänge med andra människor och hundar. Din ägare kan också uppfostras. För mer information om valkurser se valpkursgöteborg.se.