Privatchaufför – coolt i Stockholm

För vissa är det viktigt att vara någon att räkna med. Genom att hyra en privatchaufför i Stockholm kan man påskina att så är fallet. Även om det inte är sant.

Kristian visste att utseende och yttre var viktigt för att man skulle märkas. Han hade i många år jobbat som dj i Stockholm. Alla gillade det han gjorde och bokade gärna in honom vid fester och på klubbar. Men han hade fortfarande inget namn som alla kände igen. I flera månader hade han lagt ut massor av filmer på nätet men fortfarande inte slagit igenom.

Så fick han en idé. Såg det ut som han hade mycket pengar skulle folk automatiskt tro att han var någon man borde hänga med eller åtminstone låtsas att man kände. Så vad kunde han göra förutom att köpa kläder i det senaste modet och använda häftiga solglasögon under sommarmånaderna. Kanske skulle han skaffa sig en privatchaufför.

Privatchaufför ger status

Kristian letade på internet och hittade till sist en privatchaufför i Stockholm som kunde hyras in för enstaka tillfällen. Han hade kontaktat den privatchaufför i Stockholm han sett ut och bokat in denne för sitt nästa gig i stan. Det skulle göra intryck, det var han helt säker på. Det skulle bli hur coolt som helst.

När kvällen kom körde bilen fram och väntade medan han satte på sig ytterkläderna. Sedan åkte de till klubben där han blev avsläppt utanför entrén. Kristian såg alla nyfikna blickar och innan han visste vad som hände kände han en självsäkerhet som han aldrig känt förut. Även om det inte skulle fungera på hans fans fungerade i alla fall privatchaufförer på hans självförtroende.

Du kanske också gillar