Lyx i vardagen

Decleor hudkräm i kvinnas händer

Att ha så många barn och därmed ständigt också ha händerna fulla har gjort att jag tvingats göra avkall på några av saker. Av naturliga skäl, jag hinner inte med mig och måste prioritera bort mig själv lite. Kläder och mode – som jag alltid gillat – är ett typiskt exempel på det. Förr så kunde jag gå omkring på stan och leta väskor, skor och snygga jackor under en hel dag. Jag älskade att åka till Stockholm och känna pulsen, jag älskade att kunna ta en fika mellan besöken i alla butiker och jag fullkomligt älskade att ta med ett tiotal plagg in i en provhytt och se hur de satt på mig.

Nu? Inte så mycket. Jag beställer det mesta från nätet och jag har väl numera vad man kallar en Einstein-garderob. Med detta menas att om jag hittar en tröja, ett par byxor eller skor som jag gillar och som sitter bra – då köper jag flera stycken så att jag inte behöver oroa mig i framtiden. Einstein, sägs det, köpte alltid likadana tröjor, byxor och skor och folk som inte kände honom trodde förmodligen att han aldrig bytte kläder. Jag och gamle Albert har alltså mer än bara en avundsvärd hjärna gemensamt 

En sak som jag dock försöker att unna mig är hudvårdsprodukter och smink och speciellt det första är viktigt. Jag försöker alltid ta mig tid för lite själslig rekreation där jag lägger mig i ett hett bad, läser en tidning – gärna Damernas Värld eller Mama – och bara är (som det så vackert heter). Jag behöver det, jag behöver koppla bort vardagen och jag behöver känna mig som en kvinna. Tommy är förstående för detta (fattas bara – det handlar om kanske en kväll i veckan!) och han lägger sig inte i vilka produkter jag köper.

De har nämligen en viktig del i mitt välmående och jag har faktiskt hållit mig kvar vid samma märke i snart tio år. Uteslutande så köper jag nämligen Decleor och oavsett om det handlar om rengöringskrämer, peeling, ansiktsvatten, duschgel, olja eller en vanlig dagcreme så är det Decleor som gäller. Varför? Varför inte! De är relativt billiga, de ger effekt – både långvarig och för stunden – och de verkar för hela kroppen (känns det som). Jag känner mig åtminstone fräsch både in- och utvändigt och där spelar produkterna definitivt en sto roll. Dessutom så är Decleor-förpackningarna lyxiga och snygga också!

Vad kan jag säga. Jag har inte så höga krav och jag unnar mig inte så mycket i övrigt. Det är klart att jag är värd att unna mig riktigt bra hudvårdsprodukter!

Nu längtar jag efter att få krypa ner i badkaret. Kanske kan man unna sig ett litet glas vin den här gången också… Japp, så får det bli!

Kram/J

Du kanske också gillar