Fredag innebär fredagsmys med catering

Snart är det fredag och för oss, liksom för andra barnfamiljer innebär fredagar ett välbehövligt fredagsmys. Jag måste bara berätta om en rolig sak som vi har infört med våra barn. Varje fredag får barnen välja vilken mat de vill ha. För att vi vuxna också ska få ett fredagsmys, har vi infört att vi beställer hem maten. För det mesta brukar barnen vilja ha någon mexikansk maträtt, som tacos eller burritos. Då beställer vi hem catering i Stockholm från en mexikansk restaurang som gör jättegod mat. Efter någon timme, har de kommit med maten och alla blir mätta och nöjda.

Vi handlar hem catering

Jag som precis har startat en e-handel känner att jag också vill bidra till andras e-handlar och beställa maten via deras appar. Det är så bekvämt, och det blir heller ingen disk efteråt. Alla får precis det som de önskar. Alla kan sitta med och mysa i soffan i vardagsrummet. Även vi vuxna, som annars måste stå i köket halva dagen. Utan att veta, tror jag att detta kommer att växa explosionsartat i framtiden; vi handlar ju allt mer via olika hemsidor och e-handlar. Vi köper kläder, inredningssaker, möbler och verktyg via nätet. Det finns så många fördelar med det; vi kan handla precis när det passar oss. Vi får varorna till ett lägre pris, vi kan prova kläderna hemma i lugn och ro. Passar det inte sänder vi helt enkelt bara tillbaka varorna. Ofta är det dessutom fri frakt, så det kostar inte oss något extra att beställa hem och prova kläderna. Varför ska man gå till en fysisk affär när det kostar extra?

I framtiden kanske det bara finns showroom

I framtiden kanske det inte finns affärer längre. Kanske bara showroom. Då kan man gå till ett showroom, och klämma och känna på den vara som man funderar på, gå hem igen och beställa dem, så att de blir transporterade hem till en. Jag kan tänka mig att så kommer det att bli med möbeljättarna som Ikea och andra, att de helt enkelt bara har ett showroom. Då går man dit och provsitter i soffan, provligger i sängen och så vidare.

Du kanske också gillar