Mysig filmdag

vardagsrum

Tack gode gud för regniga söndagar! Det blir så mycket lättare och mysigare då. Ingen av barnen hade någon inplanerat. Jocke och Olle har uppehåll i innebandyn (de kom trea i cupen förresten), Kristine skulle träffa några kompisar, men ställde in på grund av regnet. Leo och Sanna ville inte gå ut och Mira var allmänt grinig. Svante har ingen egen vilja ;).

Tommy ställde, surprise surprise, in sin löprunda. Det berodde inte på regnet, han har fått känningar i sidan av knät, sa han. Han rynkade pannan och tog sig mot knät och började linka upp för trappen. HAHAHA. Visst, Tommy. Den där gamla lumparskadan som gör sig påmind igen… Trots att du gjorde lumpen i ungefär en kvart 🙂

Jag spelade naturligtvis med, hehe. Hur ska man kunna låta bli? Det här kan bli roligt framöver.

Vad gör en familj på nio personer under en regnig söndag då? DISNEY-MARATON! Så klart. Tommy ställde sig vid spisen och gjorde amerikanska pannkakor till hela högen och så kurade vi ner oss i sofforna, på golvet och i fåtöljerna och såg på film. Vi såg i tur och ordning:

– Alladdin
– Lejonkungen
– Frost

Betyg? Fem plus på alla. Jocke, Olle och Leo orkade bara se två filmer och Tommy såg bara Lejonkungen. Vi andra såg alla och Mira har gått omkring och slagit med sitt trollspö och sjungit hela morgonen idag. Hon är Elsa. Slå dig fri, slå dig fri, slå dig friiii! Olle höll för öronen och sprang iväg till fotbollsplanen här i närheten, hehe. Dom börjar bli lite kinkiga nu, mina två tonårspojkar.

Jag ser mig själv mer som Pumba. Tur att jag har ett grit-pass inbokat om en timme. Dags att mata Svante nu så att han håller sig snäll i lekrummet på gymmet.

Puss och kram!

Du kanske också gillar