När man har ammat klart

Många kvinnor som väljer att amma sina barn, får mycket stora bröst. De flesta som får mjölkstinna bröst, känner sig som en ko, mer eller mindre. Man har väl aldrig så snygga bröst just som när man ammar. Men sedan då? När man har slutat amma. De flesta går också ner i vikt när de slutar amma barnen. Brösten pyser som små ballonger och krymper nästan  till oigenkännlighet.

Det som en gång var ens stolthet finns inte längre kvar

Vad gör man då? Man kan alltid rätta till det med en bröstförstoring, när man väl vet att man inte vill ha fler barn. Det går alldeles utmärkt att amma barn även med implantat i brösten, men det är lite svårare att hantera och få mjölken att spruta med implantat. Och spädbarn vill helst ha maten på en gång  när de är hungriga. Därför tänker jag att det är lättare att lägga bröstimplantat när man väl har bestämt sig för att inte ha fler barn.

Stockholm erbjuder många bröstförstoringar

Det finns många kliniker som erbjuder bröstförstoringar i Stockholm. Här ligger många kliniker som erbjuder all sköns snygga, estetiska kliniker. Det finns nyare kliniker, men även äldre och som har hållit på ett tag och har haft många kunder i flera år. Ska man rekommendera något är det väl att anlita en skönhetsklinik som har haft många kunder, som vet vad de gör. Hade de gjort fel, har man inte kvar kunderna om alla blir missnöjda med det som de gör på den kliniken.

Tänk på detta om du vill göra en bröstförstoring

Detta område är mycket okontrollerat. Det märkliga är att ingen myndighet i Sverige har som uppgift att kontrollera de skönhetskliniker som opererar i människor, som lägger in materia i dem. Därför måste man verkligen själv ta reda på så mycket som du bara kan själv. Det bästa man kan göra är följande saker:

  1. Har personalen verkligen den utbildning och framför allt de legitimationer som de påstår att de har. Jag läste i en artikel, i Aftonbladet när de hade kontrollerat de utbildningar som en skönhetsklinik hade sagt att de hade. Man tror ju inte att de ska ljuga om en sådan sak, men tydligen drar de sig inte för att göra det. Det är ju då framför allt at kolla att de är legitimerade sjuksköterskor och läkare. Märkligt att andra, som inte är det, får hantera dessa saker. Låt ingen annan än en läkare och sjuksköterska hantera din kropp.
  2. Kontrollera alla de ”saker” som de stoppar in i din kropp. Har man använt sig av dem tidigare? Är de testade? Fungerar de?
  3. Kontrollera skönhetskliniken. Är de seriösa? Har de fått någon anmälan? Läs på så mycket du kan om både de sakerna som de erbjuder, vilka personerna är som arbetar där och om allt det som de erbjuder.

Läs mer om bröstförstoringar du kan utföra i Stockholm på: http://www.bröstforstoringstockholm.se.

Du kanske också gillar