Väldigt populärt med Coolscupting

platt mage

Tydligen är det väldigt populärt med Coolsculpting, har jag märkt, åtminstone i kretsen bland mina vänner. Var och varannan har prövat Coolsculpting och bara lovordat behandlingen. Den är inte alls lika dyr som en plastikoperation, som är en jättestor operation, som kostar flera 10.000-tals kronor och som man är sjuk av efteråt. Och det att man inte kan jobba efteråt, utan behöver ta semester en månad, för att kunna jobba igen, gör att kostnaderna blir enormt stora. Riskerna är också så mycket större när man låter operera sig. Det finns alltid risker med att bli nersövd, att skära i sin kropp.

Coolsculpting mycket mer värd pengarna

Det är bland annat därför som många har använt sig av Coolsculpting som inte är så dyr, inte kräver någon sjukskrivning, eller någon semester efteråt och som heller inte blir så dyr därför. Med Coolsculpting kan man återvända till jobbet. Den kan man gå på lunchen och göra. Efter det är det bara att återvända till jobbet. Klart – enkelt – smart! Även om du gör en plastikoperation, kan du få tillbaka samma problem som du trodde att du åtgärdade. Med Coolsculpting är det meningen att man också ska träna för att få ett riktigt bra resultat. Du kan träna måttligt samma dag som du gör en Coolsculpting, det kan man inte om man låter sig opereras. Då tar det flera månader innan du kan återgå till träningen.

Så här gjorde jag

Jag gjorde som så att jag fick rekommenderat en skönhetsklinik som an av mina bästa väninnor hade använt sig av. Henne litar jag på och skulle inte gå någon annanstans för att någon skulle få peta på mig. Jag har alltid haft en mage som jag inte gillar. Jag har tappat min kroppsform och jag är inte nöjd när jag ser på min mage och har länge velat förminska den. Det lyckades jag med i förra månaden. Jag gick till en klinik i Stockholm, som min väninna rekommenderat för mig. De var proffsiga och gjorde som jag bad dem om. Först nu, en månad senare ser jag resultatet av behandlingen. Det tar några månader innan man ser resultatet. Det måste man komma ihåg och inte bli missnöjd om man inte ser resultatet på en gång.

Nu rekommenderar jag samma skönhetsklinik

Nu när jag är så nöjd med min behandling kan jag rekommendera samma klinik som min väninna. Den finns i Stockholm, och har proffsig personal. Den startade för 6 år sedan och har gjort så många behandlingar. De har bara nöjda kunder, så vitt jag har förstått.

Du kanske också gillar