Bukplastik eller inte – det är frågan…

viktnedgång

Ibland då jag ser mig i spegeln så vill jag bara skrika. Magen hänger och dinglar, röven dallrar och låren hoppar. Usch! Tack och lov så är jag medlem på ett gym som låter mig ta med Svante. Annars skulle jag bryta ihop helt. Vi hittade det gymmet då efter att Mira föddes och det är sjukt bekvämt att kunna lämna över ungen en timme och köra ett pass. Mammaträning is the shit!

Jag skulle vilja bli av med hullet som hänger. Det är inte att jag är tjock, det är mer att magen hänger och att jag ser tjockare ut än vad jag egentligen är. Vi äter nyttigt, jag tränar och jag promenerar långa promenader med Svante oavsett vilket väder det är ute. Men magen är kvar ändå. Hopplöst. Att föda sju barn (ett med kejsarsnitt…) sätter sina spår – men att det skulle bli så här hade jag inte räknat med.

Jag har läst lite om en bukplastik och funderar nästan på att göra en sådan. Jag vet inte riktigt om Landstinget bekostar en sådan (förmodligen inte…) och i så fall är det bara att spara. Det verkar inte vara så dyrt och ingreppet verkar vara ganska säkert. Jag har kollat några kliniker i Stockholm och priset verkar vara ungefär 50.000 kronor. Det kan vi spara ihop på något sätt! Jaja, vi får se hur det känns om några månader. Det är först nu som jag kunnat börja träna magen ordentligt också.

platt mage
Tänk om man kunde få såhär platt mage (igen)…

Vad är väl en fast rumpa, en platt mage och en bal på slottet egentligen… 😉

I helgen är det dags för cup igen! Jocke och Olle ska spela innebandy och vi tänkte försöka se alla matcher. Hemma-cup dessutom och vi morsor har laddat upp med bakning och några färska hejaramsor. Det är ganska roligt att se hur grabbarna skäms då vi skriker. Halva nöjet, hehe…
Hoppas de vinner!

Kristine verkar inte vara så sugen på att hänga med och hon är tillräckligt gammal för att avgöra det själv. Hon och brudarna har väl något spännande projekt på gång. Att de missar att en gäng 15-åringar ska spela innebandy? När man var 13 år var man väl kär hela tiden? Vi får se om tjejgänget kan hålla sig borta eller om de dyker upp. Jag skulle inte bli förvånad 😉

Nu ska jag passa på att plocka ur diskmaskinen och röja lite i tvättstugan. Ska försöka hinna med att sätta mig och strukturera upp lite på jobbet också.Trots att jag är mammaledig så måste jag ordna några saker inför framtiden och det är skönt att känna sig lite behövd och nyttig också.

Puss och kram!

Du kanske också gillar