Mycket med vår onlinebutik nu

grekiskt hantverk

Jag tänkte uppdatera lite grann om företaget som jag och Lotta har startat. Det är tufft att satsa på nätet. Det är så många andra företag som redan har etablerat sig och som har samarbeten som gör att de får in fler kunder. Vi funderar därför på om inte vi också ska inleda ett samarbete med en firma som arbetar med SEO (Search Engine Optimization) och få in människor som hittar till vår e-butik. Jag har hittat ett som heter Defiso Media, och de verkar otroligt duktiga.

De har gjort så att deras kunder ligger högst på Google. Funderar verkligen på att vi ska ta hjälp av dem för att våra kunder ska hitta till vår onlinebutik. Att det var så mycket jobb att lägga in på en onlinebutik hade jag ingen aning om. Alla bilder måste man gå igenom, kontrollera storlek, redigera, lägga in ny information, testa olika funktioner som onlinebutiken ska ha.

Privatlivet blir lidande

Vi har varit så upptagna med allt som har med butiken att göra, att jag inte har hunnit med annat än det mest nödvändiga. I flera veckor har barnen varit tvungna att packa sin skolväskor själva, vilket har gjort att jag har fått lappar från skolan om att de inte har haft med sig sina sportkläder på flera veckor. Alltså mammahjärtat blöder när man får veta att de inte själva kommer ihåg att packa ned det som de behöver i skolan. Jag behöver sätta upp stora lappar hemma; så de själva ser när de ska ha med sig sina gympakläder.

Hur hinner andra med jobb och familj?

Det känns som att allt blir lidande hemma just nu. Hur får andra ihop sina liv? Och hur hinner folk både ha barn och familj och hinna arbeta heltid?

En sak som är bra, är att vi har anlitat en städfirma som kommer hem och städar vårt hem. Om inte annat så är det rent hemma. Mina yngsta har allergi och då är det så viktigt att det är städat hos oss, eftersom de har astma. Det f¨r inte finnas en massa damm i vårt hem, då blir astman värre. Därför har vi hemstädning av en firma som verkligen tar vårt hem till nästa nivå.

Så nöjd med min städfirma

Jag är så nöjd med dem. De går exakt det som de lovar att göra. Ibland vill man ju att de ska frosta av frys och kyl, istället om det inte är så mycket att städa hemma. Varje gång har de gjort exakt det som jag har bett om. Det är det bästa med företaget att de är så flexibla och tillmötesgående och förstår att vi som föräldrar inte hinner med att städa, utan kan bara göra det mest nödvändiga hemma.

Som tur är har de fler tjänster som de kan erbjuda; som fönsterputs, flytt- och storstäda och det bästa av allt är att de inte kostar allt man även och har, de har riktigt bra priser och är värda varenda krona. Här kan du läsa mer om deras hemstädning som de har i Sollentuna: http://www.hemstädningsollentuna.com.

Du kanske också gillar