Mycket som gör mig stressad just nu

Gud så jag har stressat de senaste dagarna. I takt med att vår e-butik växer och vi har gjort så många resor, känns det som att dygnets 24 timmar inte längre räcker till. Efterfrågan på våra varor har verkligen ökat och vi har känt ett stort behov av att utöka sortimentet. Ska vi dra till oss många kunder (vilket vi vill) måste de ha många olika varianter att liknande varor att välja mellan. Vill man till exempel ha en bokhylla måste man kunna välja mellan bokhyllor i furu, mahogny, eukalyptus eller valnöt.

Dessutom måste man kunna välja mellan vilka färger man önskar och storlek. Detta har gjort att vi har letat efter leverantörer som galningar. Vi vill ju odla en viss inredningsstil som attraherar våra kunder. Som tur är har vi hittat en bra leverantör men vi behöver så många fler. Det är inte bara i Grekland, utan även från andra ställen som vi behöver leverantörer. Helst många från samma ställe.

Jag blir så stressad av mitt jobb

Allt arbeta med e-butiken har gjort att jag har fått sådana stresspåslag. Jag är trött mest hela tiden och har svårt att sova. Häromdagen körde jag på motorvägen och undrade vart jag var på väg. Det var faktiskt riktigt obehagligt. Plötsligt kör jag i 120 på motorvägen och undrar vart jag är på väg. Jag fick köra av motorvägen och ta mig en riktig funderare. Vart är jag på väg? Vad är det jag ska göra?

Jag sökte upp en klinik med kinesisk akupunktur

Det fick mig att söka upp en klinik som har kinesisk akupunktur. Jag hoppas att de ska kunna hjälpa mig med min glömska. Jag behöver fokusera på det som är viktigt och vad det är jag ska göra. Tydligen har de behandlingar mot stress. Det är säkert så att det är många, många fler än jag som upplever stress. Jag är ju inte unik på det sättet. Den kinesiska akupunkturen är tydligen bra för stressade. I Kina tror de ju att man har energiflöden i kroppen. Om man stressar för mycket, stoppas flödena av inuti kroppen, vilket gör att man blir trött. Energi är ju det som ger oss ork och ger oss livsglädje. Om man då stressar, stoppas allt detta av och i värsta fall får man värk i kroppen, man blir ouppmärksam och ofokuserad.

Jag har hört mycket gott om den här kliniken som jag ska till. Min väninna har gått hos dem och blev hjälpt. Det är otroligt vad de kan göra med bara några nålar. Även om det är svårt att tro på deras tro på energier i kroppen, är det behandlingar som fungerar, och vad spelar det då för roll? Huvudsaken är att det fungerar – så tänker jag.

Du kanske också gillar