Snart dags för solsemester med familjen

swimmingpool

Vår Turkiet-resa närmar sig med stormsteg! Jag börjar nästan känna mig lite stressad inför resan. Det jag är mest rädd för är själva flygningen. Jag tror vi har ockuperat en hel rad på flygplanet, på gott och ont. Vi är vana vid att få det onda ögat av medresenärer, men våra barn är faktiskt väldigt skötsamma. När vi åker tåg sitter alla snällt och leker med surfplattor och mobiltelefoner och gör inte alls mycket ljud ifrån sig. Så vi får hoppas att flygresan går lika bra som våra tågresor. Vi flyger väldigt tidigt på morgonen, så förhoppningsvis kanske barnen sover någon timme på flyget.

Dock har jag en hel del kvar att fixa inför resan. Jag har bokat tid hos en laserklinik för att göra min sista behandling för hårborttagning vid bikinilinjen. När man har 7 barn har man inte riktigt tid för att ta hand om kroppen alla gånger. Benen har redan genomgått en hårborttagningsbehandling och är numera lena som en barnrumpa. Vissa kanske tycker att jag är lite väl kinkig som inte vill ha hår på kroppen, men jag tycker det är viktigt att ta hand om mig själv också. Eller rättare sagt; slippa lägga tiden på att ta hand om mig själv. Med 7 barn vill man bara få det gjort. Då har laserbehandlingar verkligen hjälp mig!

Vi ska ju till Belek och förutom golf så finns det massor med roliga aktiviteter. Vi har tänkt att åka till deras delfinarium för att se en delfinshow och vi tänkte faktiskt bada med delfinerna. Jag har en barndomskompis som badade med delfiner på sin resa till Kuba och det lät så himla häftigt! Jag har fått se bilder från deras besök och badet med delfinerna. Så det är något vi absolut  ska göra. Så om vi ska bada med delfiner och fotograferas så är det klart att bikinilinjen och benen ska vara rena, fina och hårfria. Man behöver ju inte säcka ihop bara för att man har en stor familj att ta hand om. Man måste bara tänka smartare.

Barnen ser mest fram emot barnaktiviteterna och all inclusive-maten. Jag tror att varje barn kommer gå upp minst 2 kg av gratisglassen. Mannen min kommer säkert att lapa öl och glass han med hela dagarna. Jag själv ska satsa på mycket goda frukter och goda alkoholfria drinkar (kanske någon med alkohol i mot kvällen). Hotellet har en barnklubb där barnen ska få vara några timmar varje dag. De har både utflykter, aktiviteter och annat skoj för barnen. Jag tror de kommer gilla det! Hotellet har också minidisco varje kväll och uppträdanden som jag tror kommer vara uppskattat av hela familjen. Jag personligen ser fram emot lite ensamtid med mannen.

Nu ska jag börja skriva en packlista, güle güle!

Du kanske också gillar